Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (09.04.)

Fantasy, fekete, kísérleti

2011. szeptember 04. - Orosdy Dániel

Lelkük rajta
Fantasy-vígjáték Robert Downey Jr., Charles Grodin, Alfre Woodard, Kyra Sedgwick, Tom Sizemore, David Paymer és Elisabeth Shue főszereplésével a Tremors rendezőjétől.
Vetítik: Viasat3 - 16:05

Pókember 3.

Raimi, Maguire, harmadik rész.
Vetítik: TV2 - 20:05

Madárfészek

Az Őrült nők ketrecének korrekt remake-je Gene Hackman, Robin William és Nathan Lane főszereplésével. Rendezte: az Oscar-díjas Mike Nichols.
Vetítik: m1 - 21:00

Négy esküvő és egy temetés

Nagysikerű brit romantikus vígjáték Richard Curtis forgatókönyvéből Hugh Granttel, Andie MacDowell-lel és a legjobb angol komikusokkal a mellékszerepekben.
Vetítik: Viasat3 - 22:00

Halott gengszterek

Állítólag "vígjáték", én inkább erős Tarantino-hatást mutató, de saját karakterű, fekete humorú bűnügyi filmnek mondanám. Már csak a színészek miatt is érdemes megnézni (Ving Rhames, John Leguizamo, Forest Whitaker, David Caruso, Linda Fiorentino, Donnie Wahlberg -- tényleg, Caruso-nak itt még volt arcjátéka, vagy már "Segalban utazott"?).
Vetítik: Viasat3 - 00:15


A hét kard legendája
Tsui Hark filmje.
Vetítik: TV2 - 00:55

Pegazus

Belga animációs film.
Vetítik: m2 - 01:50

A Program

Buharovék kísérleti filmje.
Vetítik: Duna II. Autonómia - 03:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr33172885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása