Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (01.22.)

2016. január 22. - Orosdy Dániel

Az ember melegségre vágyik
Esztergályos Károly tévéfilmje, Örkény István négy novellájának (Mikor van a háborúnak vége, Az utolsó vonat, Jégárpa, Az ember melegségre vágyik) emlékezetes adaptációja.
Vetítik: Duna World - 11:35

Barátom, Bonca
Katkics Ilona ifjúsági tévéfilmje Varga Katalin műve nyomán, Berkes Gábor, Bujtor István, Páger Antal, Györffy György, Kőmíves Sándor, Patkós Irma, Csikós Mari és Kovács Krisztián főszereplésével.
Vetítik: m2 - 12:05

Legyél te is Bonca!
A Barátom, Bonca folytatása jórészt ugyanazoktól az alkotóktól. Új arcok: Ullmann Mónika, Ábel Anita, Bács Ferenc, Schütz Ila.
Vetítik: m2 - 13:10

Későnérők
Viszonylag jól fogadott romantikus vígjáték Keira Knightley, Chloe Grace Moretz, Sam Rockwell, Ellie Kemper és Gretchen Mol főszereplésével.
Vetítik: Cool - 21:10

kesonerok.jpg

Hova lettek Morganék?
Kifejezetten rosszul fogadott romantikus vígjáték Sarah Jessica Parkerrel és Hugh Granttel.
Vetítik: RTL Klub - 21:25

Az ajtó
Szabó István Szabó Magda-adaptációja Martina Gedeck, Helen Mirren és Eperjes Károly főszereplésével.
Vetítik: Duna - 21:35

40 éves szűz
Judd Apatow vígjátéka Steve Carell-lel, Leslie Mann-nel, Catherine Keenerrel, Elizabeth Banks-szel, Paul Ruddal és Seth Rogennel. A címe ellenére nem gagyi és elég vicces.
Vetítik: Viasat6 - 22:55

Sanctum
James Cameron produceri közreműködésével készült amerikai-ausztrál kalandfilm. Nem túl meglepő módon A mélység titka sci-fi-mentes, gyenge utánzatának tűnik.
Vetítik: Duna - 00:50

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr228273742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása