Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök(01.29)

2015. január 29. - Orosdy Dániel

Pop, csajok satöbbi
Stephen Frears vígjátéka Nick Hornby bestsellere alapján. John Cusack válságban, Jack Black osztja az észt, a csajok jól néznek ki, a többiek meg adják a 4/4-et.
Vetítik: m1 - 20:30

A dicsőség zászlaja
Clint Eastwood háborús drámája Ryan Phillippe, Adam Beach és Robert Patrick főszereplésével. Producer: Steven Spielberg. Társíró: Paul Haggis. A valamivel elismertebb Levelek Ivo Dzsimáról "amerikai" párdarabja.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Hét tonna dollár
Az A veréb is madár rendező-főszereplő párosának (Hintsch György, Kabos László) szatírája Csurka István forgatókönyve nyomán. További szereplők: Bárdy György, Darvas Iván, Vörös Eszter, Rátonyi Róbert, Alfonzó, Csurka László , valamint Gálvölgyi János, aki hasonlóan járt ezzel a filmmel, mint néhai barátja, Bajor Imre a Nyom nélküllel: filmes adatbázisok nem jelölik a munkái között, pedig egyértelműen feltűnik a filmben, méghozzá szöveges szerepben, megejtően fiatalon (a 64. percig tessék tekerni, ha nem egyből ott indul).
Vetítik: Duna - 22:00

A Jane Austen könyvklub
Dráma Kathy Baker, Maria Bello, Emily Blunt, Nancy Travis és Hugh Dancy főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 02:50

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr407116955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása