Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (01.06.)

2015. január 06. - Orosdy Dániel

Férjem Afrikában (alias Az afrikai)
Kalandvígjáték a műfaj mesterétől, Philippe de Broca-tól, állandó tettestársa, Philippe Noiret, valamint Catherine Deneuve főszereplésével.
Vetítik: Duna - 21:10

Lopott szavak
Thriller a szerzői jogok védelméről (ha jól értem), kivételes színészgárdával: Bradley Cooper, Jeremy Irons, Dennis Quaid, Zoe Saldana, Olivia Wilde, Michael McKean, Zeljko Ivanek, J.K. Simmons, Ron Rifkin.
Vetítik: Story4 - 21:30

Cinema Inferno
Az 1949-ben készített "Vesszenek az árulók" című film a korabeli terror egyik legfontosabb bizonyítéka. Ezt a perverz módon elkészített és felbecsülhetetlen értékű filmet valamikor a hatvanas évek közepén megsemmisítették. Legalábbis a Filmarchívumban nincs sem eredeti, sem másolati példány. De ahogy az a korban szokás volt, ezekről a filmekről a szovjetek is készítettek másolatot saját maguknak és könnyen lehet, hogy valahol Oroszországban egy filmarchívumban őriznek belőle egy kópiát. A "Vesszenek az árulók?" címmel forgatott filmnek a korabeli történetét, a jelenbeli keresését és a reménybeli megtalálását mutatja be a dokumentumfilm. (port.hu)
Vetítik: m1 - 23:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr477045745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása