Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (10.25.)

PTA, Macdonald, Taviani

2013. október 25. - Orosdy Dániel

Az ősz 17 pillanata 5. (befejező) rész
Gárdos Péter dokumentumfilm-sorozata.
Vetítik: Duna - 13:55

Férfibecsület
Megtörtént eseten alapuló dráma Robert De Niro és Cuba Gooding, Jr. főszereplésével. További szereplők: Charlize Theron, Hal Holbrook, Michael Rapaport, Powers Boothe, David Keith.
Vetítik: Film+ - 21:00

Szerelmi bűnök
A Szerelmi bűnök Corneau életművének ismeretében erős szerzői darab, sok évtizedes rendezői obszessziók letisztultabb, de töretlen pesszimizmusú szemléltetése, amely az emberi – közelebbről: a női – lélek sötét szenvedélyeit a racionális elme precíz számításaival párosítja (…) Egyszeri ezredfordulós thrillerként nézve viszont nem sokat kínál közönségének. (Varró Attila kritikája a Filmvilág 2010/11. számában olvasható.) Nem mellesleg Brian De Palma új filmje, a Gyilkos vágyak is e film remake-je.
Vetítik: Duna - 21:30

A Horror Mesterei - Valerie a lépcsőn
Mick Garris második rendezése a Masters of Horror sorozatba (2. évad, 8. repizód), Clive Barker története nyomán, többek között Tony Todd-dal és Christopher Lloyddal.
Vetítik: Viasaz6 - 22:55

Vonzások és választások
Paolo Taviani és Vittorio Taviani drámája Goethe műve nyomán, Isabelle Huppert, Fabrizio Bentivoglio és Jean-Hugues Anglade főszereplésével.
Vetítik: Duna - 23:30

vonzások és választások.jpg

Kótyagos szerelem
Paul Thomas Anderson sajnálatosan alulértékelt groteszk romantikus vígjátékában nyújtja Adam Sandler élete legjobb alakítását, már csak azért is megérdemli a figyelmet.
Vetítik: Film+ - 23:30

Az utolsó skót király
Kevin Macdonald rangos díjakkal elismert életrajzi drámája a szerepért Oscart nyert Forest Whitaker, valamint James McAvoy és Gillian Anderson főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 01:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr85592276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása