Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (10.21.)

Alien, zsaru, vágó

2011. október 21. - Orosdy Dániel

Alien 4.: Feltámad a halál
Az Alien-sorozat jelen állás szerint utolsó darabja. Egy-két jó jelenet, valamint a teljesség kedvéért ajánljuk. (Az Alien vs. Predator-filmek még ennyit se érdemelnek.)
Vetítik: Film+ - 21:00

A San Franciscó-i zsaru
 (alias BullittA chicagói tanú)
Ha a nemrég elhunyt Peter Yates csak ezt az egy filmet rendezte volna, már beírja a nevét a filmtörténetbe. Az idő vasfoga ugyan nem tudta teljesen megkímélni ezt a klasszikus zsarufilmet, de Steve McQueen játékán és a híres autós üldözésen legfeljebb némi nemes patina rakódott le.
Vetítik: Duna - 21:30

Visszavágó

A Lee Marvin főszereplésével készült, kultklasszikus A játéknak vége némileg felemásra sikerült remake-je (a rendezői változat valamivel kevésbé következetlen). A Donald E. Westlake regényét először adaptáló John Boorman szerint egyébként "úgy tűnik, Mel Gibson Lee Marvinnak hiszi magát. Csak éppen 60 centivel alacsonyabb. És harmadannyira tehetséges."
Vetítik: Viasat3 - 22:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr473319028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása