Filmvilág blog

Megint a legjobb magyar trailereket keresik

2023. október 05. - filmvilág

arany_blende_di_j.JPG

Negyedik alkalommal indul útjára az Arany Blende, ami a legjobb magyar filmelőzeteseket keresi. Lehet nevezni bármilyen műfajú vagy formájú magyar film vagy sorozat teaserével és trailerével. Idén már a legjobb kampány mellett a legjobb plakátot is szeretnék díjazni a szervezők, ezért a plakátok nevezését is várják továbbra is.

A nevezés hivatalosan 2023. június 23-án indul az aranyblende.hu oldalon keresztül. A nevezés határideje: 2023. július 31.

A nevezés feltétele, hogy az adott magyar filmet vagy sorozatot 2022. január 1. és december 31. között mutatták be nyilvánosan. Nevezni a hivatalos előzetest és plakátot lehet, mert a szervezők arra kíváncsiak, ki hogyan próbálta elérni a nézőket tavaly.

A közönségszavazás augusztusban indul, a szakmai programokkal egybekötött díjátadó novemberben lesz. Az Arany Blende a legjobb magyar filmelőzeteseknek járó díjként indult 2020-ban, de évről évre egyre több területét fedi le a kreatív filmeladásnak. 

2022-ben a Post Mortem előzetese nyerte a zsűri fődíját és a Toxikoma előzetese a közönségdíjat. De nyertek díjat még a Tobi színei, a Feleségem története, a Dívák trailerei is, a legjobb kampány blendéjét a Születési helye: Auschwitz című film plakátja és trailere kapta közösen.



A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr118228199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása