Filmvilág blog

Szerelmes cukrászlány lesz Kerekes Vicából

2018. június 19. - filmvilág

2018_06_kerekes_vica_foto_petra_kalckova.jpg

Lakos Nóra rendezésében, Kerekes Vica főszereplésével romantikus komédia készül. A HAB gyártására 286 millió forint támogatást szavazott meg a Filmszakmai Döntőbizottság. A forgatás június végén kezdődik, a vígjáték a tervek szerint jövő ősszel kerül a mozikba. 

A készülő romantikus vígjátékban Kerekes Vica egy reménytelenül szerelmes cukrászlányt alakít, aki mindent megtesz, hogy megmentse cukrászdáját és visszaszerezze élete szerelmét. Az alkotók elegáns, játékos és humoros mesét ígérnek az elköteleződéstől rettegő mai harmincas „felnőttgyerekek” párkapcsolatairól, a reménytelen szerelmek elengedéséről és a valós kapcsolatok nehézségeiről. 

A HAB az elsőfilmes Lakos Nóra rendezésében, az Aga Media gyártásában a Katapult Film és az A Company Hungary koprodukciójában készül. A forgatókönyv írója Fekete Fruzsina, az operatőr Bálint Dániel (Szabó úr, Hetedik alabárdos, Rossz versek).

A főszerepekben Kerekes Vica, Mátray László és Gyarmati Erik gyerekszínész lesz látható. Elek Ferenc, Pálfi Kata, Kovács Lehel, Láng Annamária, Zsigmond Emőke és Bányai Miklós is játszik a HAB-ban, és fontos szerepet kap Bozó Andrea, Szikszai Rémusz, Katona László, valamint Mácsai Pál. A HAB a tervek szerint 2019 őszén lesz műsoron a mozikban. 

Lakos Nóra a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanult adásrendező, majd filmrendező szakon, rövidfilmjei – Edina, Egy napra visszamennék, Nagyanyám köldöke, Otthon, Külön matek - és dokumentumfilmje - Magyar bajusz - számos nemzetközi filmfesztiválon szerepeltek és nyertek díjakat.

Rendezőként több sikeres reklámot és tévésorozatot is jegyez. A magyar gyerek- és ifjúsági film felélesztésének elkötelezett híveként Lakos Nóra alapította az első Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivált Cinemira néven, valamint a Gyerekfilm Akadémiát, ahol 8-18 éveseknek tart filmes workshopokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3614043224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása