Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (12.05)

2016. december 05. - Orosdy Dániel

Amnézia
Ilyet se hallottunk még: a Nicole Kidman által alakított nőnek olyan amnéziája van, hogy minden reggel szó szerint tiszta lappal indul. A lyukakat férje (Colin Firth) segít betömni (khm), de a nő egy idő után gyanítani kezdi, hogy a férfi valamit elhallgat előle. A műfaj tehát: thriller. (BS)
Vetítik: Cool - 21:10

A cél szerelmesíti az eszközt...
Vígjáték Anton Yelchin, Eva Amurri (Sarandon lánya) és Susan Sarandon (Amurri anyja) főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 22:00

Kecskebűvölők
A Kecskebűvölők egy olykor húsbavágó könyv talán túlságosan is könnyed interpretációja, mely már-már nihilizmusba hajló cinizmussal vágja el a gordiuszi csomót: nincs mit tenni, már csak röhögni lehet az egészen. (SL)
Szereplők: George Clooney, Ewan McGregor, Jeff Bridges, Kevin Spacey.
Vetítik: Viasat3 - 23:15

A világ legjobb apukája (alias A világ legjobb apja)
A Rendőrakadémia-sorozat Zedjeként híressé vált egykori stand-upos, Bob[cat] Goldthwait elismert rendezése régi barátja, Robin Williams főszereplésével. Cameózik: Krist Novoselic (a Nirvana egykori basszusgitárosa) és a rendező.
Vetítik: Duna - 01:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6512023535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása