Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (08.05.)

2016. augusztus 05. - Orosdy Dániel

A lőcsei fehér asszony
Maár Gyula tévéfilmje. Főszereplők: Törőcsik Mari és Madaras József. Fényképezte: Koltai Lajos.
Vetítik: Duna World - 11:20

HA BŰN ÉS BORZONGÁS...
A bűn árfolyama
"Új filmjében [Tom Tykwer,] a rendező megbékélt magával: nem különösebben nagyra törő, ámde az elsőtől az utolsó percéig izgalmas, ráadásul végig stílben tartott mozit forgatott. A bűn árfolyama a hetvenes évek paranoia-thrillereinek (A Parallax-terv, A Keselyű három napja, Maraton életre-halálra) a nyomvonalán halad, és egy nemzetközi bank bűnös üzelmeit, valamint a világ különböző kormányaihoz fűződő kapcsolatait tárja fel." (Pápai Zsolt)
Vetítik: AXN - 21:00

HA HORROR ÉS AKCIÓ...
Penge
"Norrington filmje, bár több sebből vérzik, átlag íze ellenére is fontos vállalkozás. A stílus és a forma egyaránt igazodik a kor akciófilmes elvárásaihoz, ráadásul a változás szele ezúttal nem csak a külsőségekben, de a vámpír-populáció generációváltását is feszegető cselekményszál jóvoltából még a történetiség szintjén is markánsan jelen van." (KCS)
Stephen Norrington képregényfilmje David S. Goyer forgatókönyve alapján készült, főszereplője és producere Wesley Snipes. További szereplők: Kris Kristofferson, Udo Kier, Stephen Dorff, Traci Lords, Donal Logue.
Vetítik: Film+ - 21:15

HA SCI-FI ÉS HUMOR...
Men in Black - Sötét zsaruk 2.
Barry Sonnenfeld nagysikerű vígjátékának folytatása, ismét Tommy Lee Jones-szal, Will Smith-szel és Rip Tornnal. Friss arcok: Lara Flynn Boyle, Rosario Dawson, Johnny Knoxville.
Vetítik: TV2 - 21:25

mib2.jpg

Veszett kutya és Glória
Érdekes romantikus vígjáték Martin Scorsese háza tájáról. Az ezúttal producerként jeleskedő Oscar-díjas direktor gyakori munkatársai (Richard Price író, Robert De Niro) mellett feltűnik a stáblistán John McNaughton rendező állandó csapata is (Bill Murray, Tom Towles).
Vetítik: Viasat3 - 22:55

A szakasz
Oliver Stone többek között 4 Oscar-díjjal is elismert háborús filmje, főszerepben Charlie Sheennel, Willem Dafoe-val és Tom Berengerrel. A stáb maradéka se kutya: Kevin Dillon, Forest Whitaker, John C. McGinley, Tony Todd, Johnny Depp, Keith David, Corey Glover.
Vetítik: Film Mánia - 23:30

Kegyetlen bánásmód
A Coen-testvérek szórakoztató, szerethető, de nem túl mélyenszántó kitérője a kommersz screwball comedy irányába, George Clooney és Catherine Zeta-Jones főszereplésével. Asztmás Joe karaktere és halála mindentől függetlenül zseniális.
Vetítik: Viasat6 - 00:00

A lekoptathatatlan
Vígjáték Jennifer Aniston, Steve Zahn, Fred Ward és Woody Harrelson főszereplésével.
Vetítik: Duna - 00:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr628944708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása