Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (07.12.)

2016. július 12. - Orosdy Dániel

Ingyenélők
Hajdufy Miklós tévéfilmje, többek között Darvas Ivánnal.
Vetítik: Duna World - 11:35

Zöld darázs
A Green Hornet az egyik legrégebbi amerikai maszkos szuperhős-figura. Karrierjét 1936-ban kezdte a rádióban, de megjárta már a mozikat, a tévét és természetesen képregény is készült belőle. A 66-os tévéváltozat talán a legismertebb, köszönhetően Bruce Lee-nek, aki Kato-t, a főhős segítőjét alakította. A legújabb változatot a tervek szerint a kínai és hongkongi film egyik legnagyobb sztárja, Stephen Chow (Shaolin foci, A pofonok földje) rendezte volna, a helyére végül Michel Gondry érkezett, a főszerepet pedig az eddig csak komikusként jeleskedő Seth Rogen kapta meg. A főgonoszt a Becstelen Brigantyk Landa ezredese, Christoph Waltz alakítja. (BS)
Túlzás lenne a Zöld darázst jó, vagy bármilyen módon sikeres filmnek hívni, de azokban a ritka pillanatokban, amikor összeér az Apatow-iskola kimondott-kimondatlan homoszexuális brománca és Michel Gondry egészen gyerekes ötletei (a halálnemek nagyrésze mintha a Tex Avery-életműből lett volna átemelve), akkor tényleg szórakoztató. A többi harsány zaj és felesleges 3D. (Klág Dávid)
Vetítik: Film+ - 18:50

Bor, mámor, Provence
Ridley Scott romantikus vígjátéka Russell Crowe, Marion Cotillard és Albert Finney főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 21:20

A 109. utas
Thriller Anne Hathaway-jel, Patrick Wilsonnal és David Morse-szal.
Vetítik: Duna - 22:20

Arthur Newman világa
"Az Arthur Newman végeredményben ékes példája annak, hogy bár az elmesélhető emberi alaptörténetek tárháza limitált, az érzékeny újramesélés létrehozza a csodát: átéljük és átérezzük mások szenvedését/örömét és sajátunknak érezzük az így elnyert felismerést." (Vincze Teréz)
Főszereplők: Colin Firth, Emily Blunt, Anne Heche.
Vetítik: Duna - 23:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr108881384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása