Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (01.12.)

2016. január 12. - Orosdy Dániel

Csalással nem!
Akkor mivel?! Hajdufy Miklós tévéfilmje Földes Imre műve nyomán, Kern Andrással, Andai Györgyivel, Hacser Józsával, Eszenyi Enikővel, Margitai Ágival, Rátonyi Róberttel.
Vetítik: Duna World - 11:30

A hatodik napon
Roger Spottiswoode nem túl meggyőző akció-sci-fije Arnold Schwarzeneggerrel. A színészek: Michael Rapaport, Robert Duvall, Tony Goldwyn, Michael Rooker.
Vetítik: Film+ - 21:10

"Ott a messzi Donnál..."
Litauszki János dokumentumfilmje.
Vetítik: Duna - 22:50

A gyilkos médium
Bár A gyilkos médium a felszínen komoly kérdéseket feszegető, nagyszabású thrillernek mutatja magát, valójában nem több mint egy olcsó, lejárt szavatosságú bűvésztrükk, a méltatlanul alulértékelt Sebezhetetlen egy komolykodó, ám gyengécske újragondolása. (Huber Zoltán)
Szereplők: Cillian Murphy, Sigourney Weaver, Robert De Niro, Toby Jones, Joely Richardson.
Vetítik: Duna - 02:20

Szélcsend
Sas Tamás [2010-ben] bemutatott három filmje közül a „legszerzőibb”. Kamaradráma a Balaton vizén három nő (Pálmai Anna, Kováts Adél és Kovács Patrícia alakításában) fordulatos érzelmi játszmájáról. (BS)
A természet csaknem teljes kizárásával (a Balaton szinte monokróm ábrázolásban van jelen) és a dialógusok embertelen sokaságával Sas meg sem közelíti az összehasonlítási pontként kézenfekvő Kés a vízben komplex eleganciáját, így a Szélcsend megmarad a kísérleti stádiumban, dobozba zárt indulatok gyűjteménye csupán. (Csillag Márton kritikája a Filmvilág 2010/04. számában olvasható)
Vetítik: TV2 - 03:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr928263498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása