Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (08.17.)

2015. augusztus 17. - Beyonder

dillinger-halott.jpgCsapda
Dwayne Johnson, vagyis a The Rock ezúttal egy családapát alakít, aki a drogterjesztés miatt bebörtönzött fiát megmentendő, vállalja, hogy beépül a drogmaffiába. (BS)
Vetítik: Film+ - 20:50

A harag tüze
Az Őrült szív rendezőjének elismert (Huber kollégánk által is!) bűnügyi filmje kiváló színészekkel (Christian Bale, Forest Whitaker, Zoe Saldana, Woody Harrelson, Casey Affleck, Willem Dafoe, Sam Shepard).
Vetítik: Cool - 21:10

Orvlövész
Korrekt akciófilm Antoine Fuqua rendezőtől, Mark Wahlberggel, Michael Penáva, Danny Gloverrel, Elias Koteas-szal, Tate Donovannel és Ned Beatty-vel.
Vetítik: TV2 - 22:20

Dillinger halott
Marco Ferreri Arany Pálmára jelölt remeke Michel Piccoli, Anita Pallenberg és Annie Girardot főszereplésével.
Vetítik: Duna - 22:50

Soul Kitchen
A komikum áthatja a filmet, de vannak kínos és öncélú, kevésbé vicces jelenetek is, amikor a Birol Ünel alakította szuperséf afrodiziákumos főztjétől a felajzott törzsközönség mulatsága orgiába csap át. A Soul Kitchen egy édes-csípős leves, kissé felhígítva. (Parádi Orsolya)
Vetítik: Viasat3 - 22:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr357711546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása