Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (06.22)

2015. június 22. - Orosdy Dániel

Desperado
Robert Rodriguez ironikus akciófilmje Antonio Banderas, Salma Hayek és Steve Buscemi főszereplésével. A nagyszájú hullajelölt testhezálló szerepében Quentin Tarantino.
Vetítik: Cool - 21:00

A cápa
Egy film "Óvatosan azzal a vízparti nyaralással!" jeligére.
"Spielberg ezzel a művével egyrészt megalkotta a tökéletes szórakoztatómozit, másrészt pusztán filmes eszközökkel (no és a hiteltelen megjelenésű, rosszul működő gumicápát helyettesítő uszonnyal) zsigeri félelmet csempészett több generáció pszichéjébe. Még a bevallottan eltúlzott finálét is sikerül hitelessé tennie a végig zseniális vágásnak, operatőri munkának, zenének és színészeknek köszönhetően. A leghatásosabb film, amit valaha egy halról készítettek." (Részlet az Orosdy Dániel kedvenc filmjei című posztból)
Vetítik: TV2 - 22:30

Doktor Detroit
Vígjáték Dan Aykroyddal.
Vetítik: Viasat3 - 22:55

Fennsíkok csavargója
Clint Eastwood szolid remekműve, melyet a sztár rendezőként is jegyez. Különleges hangulatú, kísértetfilmbe és szatírába hajló westernfilm, melyről Pápai Zsolt nemrég, a Filmvilág májusi számába írt remek esszét.
Vetítik: Duna - 23:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr257563168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása