Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (05.31)

2015. május 31. - Orosdy Dániel

Hattyúdal
Keleti Márton és Dobozi Imre "másik kultfilmje" A tizedes meg a többiek mellett, bár ez rosszabbul öregedett, és nem is annyira a figurák vagy a bemondások maradtak emlékezetes belőle, hanem a Villa Negra című sláger. Páger Antal alakítása mindenesetre elsőosztályú.
Vetítik: Duna - 16:15

A titánok haragja
Két évvel A titánok harcának  bemutatója után megérkezett a folytatás, amelynek ismét a Sam Worthington által alakított Perszeusz a főszereplője. A történet szerint tíz év telt el az első rész óta, hősünk egyszerű halászként éli mindennapjait, de kénytelen reaktiválni magát, amikor a Kronosz vezette titánok újfent fellázadnak az istenek ellen. (BS)
Vetítik: RTL Klub - 19:50

Egy gazember halála
Georges Lautner bűnügyi filmje Alain Delonnal, Ornella Mutival és Klaus Kinskivel.
Vetítik: Duna - 21:40

Véres gyémánt
Edward Zwick népszerű kalandfilmje a szerepért Oscarra jelölt Leonardo DiCaprio, valamint Djimon Hounsou, Jennifer Connelly, Arnold Vosloo és Michael Sheen főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 21:40

veres_gyemant.jpg

A bébisintér
David Gordon Green vígjátéka Jonah Hillel és Sam Rockwellel. Tarantino 2011-ben a "Futottak még" kategóriába sorolta.
Vetítik: TV2 - 22:35

1911
Géczi Zoltán szerint Jackie Chan filmje "esztétikai szempontból bitang módon erős (propagandaanyagként a visszataszító agymosás csimborasszója)".
Vetítik: Film+ - 23:45

Összeomlás
Joel Schumacher Arany Pálmára jelölt, vitatott kultfilmje Michael Douglas, Robert Duvall, Barbara Hershey, Frederic Forrest, Tuesday Weld és Rachel Ticotin főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 01:00

A "JFK" háttere - Az összeesküvés kérdése
Az üldözési mániánkat megcélzó dokumentumfilm Kennedy haláláról, egyben sajátos werkfilm Oliver Stone remek thrilleréhez.
Vetítik: Duna - 02:50

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr327472508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása