Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (06.28.)

Dermesztő és zűrös

2013. június 28. - Orosdy Dániel

dermesztő szenvedélyek.jpgMeghívás egy gyilkos vacsorára
Robert Moore rendező és Neil Simon író remek krimiparódiája a műfaj jeles színészeivel.
Vetítik: Film+ - 11:15

Az elektromos ködben
A Zsaruvér (alias A pillangó tánca) című bájosan zavaros neo-noir Arany Medvére jelölt folytatása, de James Lee Burke hősét, Dave Robicheaux-t ezúttal Tommy Lee Jones alakítja. További szereplők: John Goodman, Peter Sarsgaard, Mary Steenburgen, Kelly Macdonald, Ned Beatty, Pruitt Taylor Vince, Levon Helm, Buddy Guy, John Sayles. A rendező Bertrand Tavernier, aki hasonló alapanyagból egyszer már igen erős filmet forgatott (ez volt a Jim Thompson művét feldolgozó Nagytakarítás).
Vetítik: Duna - 21:15

Dermesztő szenvedélyek
A Spielberg-protezsált Phil Joanou nézhető Hitchcock-utánérzése Richard Gere, Kim Basinger, Uma Thurman, Eric Roberts, Paul Guilfoyle és Keith David főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 21:25

Erin Brockovich - Zűrös természet
Steven Soderbergh valós eseten alapuló drámája, de talán ennél is fontosabb, hogy Julia Roberts ennek a filmnek köszönhetően nyerte meg a "legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díj" nevű szimpátiaszavazást.
Vetítik: TV2 - 21:40

A Horror Mesterei: Jenifer
Dario Argento első rendezése a Masters of Horror sorozatba (első évad, negyedik rész), nem mellesleg hosszú ideje a mester első igazán jó munkája, amit talán azóta se ért utol. Forgatókönyvíró/főszereplő: Steven Weber.
Vetítik: Viasat6 - 22:50

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr55381428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása