Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (07.30.)

Retró, trash, akció

2012. július 30. - Orosdy Dániel

Vörös Szonja
Aranyos trash az eredeti Conan-filmek univerzumából, Robert E. Howard karaktereinek felhasználásával. A B- és C-kategória állócsillagai (Brigitte Nielsen, Sandahl Bergman, Paul L. Smith, Ernie Reyes, Jr., Ronald Lacey, Janet Agren, Sven-Ole Thorsen) mellett Arnold Schwarzenegger is szerepel a filmben, aki szerint ez volt a legrosszabb alkotás, amiben valaha szerepelt. Kemény szavak ezek a Batman és Robin egyik oszlopától.
Vetítik: Film Mánia - 21:05

Angel
François Ozon filmje.
Vetítik: Viasat3 - 21:20

Magyar retró
Papp Gábor Zsigmond dokumentumfilmje, a Retró-sorozat máig utolsó része.
Vetítik: Duna - 21:35

Sasfészek (alias Fekete Hold, alias Fantasztikus prototípus)
Közepes felé hajló akciófilm, de pár jó akciójelenet és a közreműködők miatt érdekes lehet: kivételes színészgárda (Tommy Lee Jones, Linda Hamilton, Robert Vaughn, Richard Jaeckel, Lee Ving, Bubba Smith, Keenan Wynn, Nick Cassavetes), neves rendezők társíróként (John Carpenter, Desmond Nakano), A Birodalom visszavág második stábjának irányítója direktorként.
Vetítik: m1 - 23:05

huligánok.jpg
Huligánok
Kultikus dráma a futballszurkolók világáról Elijah Wooddal.
Vetítik: RTL Klub - 23:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr414685845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása