Filmvilág blog

Hogyan lopjunk egymilliót?

Programajánló

2012. február 09. - filmvilág

Milliologo.jpgHubai Gergely előadása a televíziós vetélkedők világáról

A televíziós vetélkedők műfaja látszólag egyszerű szabályok mentén mozog: mi kérdezünk, te válaszolsz - ha intelligens vagy, gazdag lehetsz. Ám a valóságban egyáltalán nem ilyen egyszerű a helyzet.

A Hogyan lopjunk egymilliót? című előadás témája olyan híres vetélkedők, melyek különféle trükkökkel manipulálták a valóságot a jobb nézettség, esetleg a játékosok ellehetetlenítése érdekében.

De az éremnek két oldala van - így szó lesz olyan játékosokról is, akik taktikázással vagy csalással egyszerűen kijátszották a rendszer hibáit, így váltak (néha csak ideiglenesen) milliomossá, esetleg nemzeti hősökké.

Az interaktív előadáson a közönségnek is lehetősége nyílik saját tudását (vagy szerencséjét) kipróbálni, így ha milliókat nem is, de játékosi tapasztalatokat és tudást mindenképpen szerezhetnek.

Helyszín: Spinoza ház, 1074 Budapest, Dob u. 15
Időpont: 2012. február 15. 19:00   

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr754080349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása