Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (08.29.)

Reform!

2011. augusztus 29. - Orosdy Dániel

Közkedvelt heti tévéajánlónkat, szigorúan az olvasói igényeket szem előtt tartva, mától napi ajánlóvá alakítjuk át. A tartalom és a minőség marad a régi, de így talán praktikusabban tudja a rovat ellátni a funkcióját. A változás másik előnye, hogy ezentúl fix időpontban (reggel 8-kor) jelentkezik az ajánló. (A használati utasítás viszont továbbra is szem előtt tartandó.)


A miniszter félrelép
Minden idők egyik legsikeresebb magyar filmje a rendezőként és íróként triplázó Kern András és Koltai Róbert, valamint Dobó Kata, Gáspár Sándor, Reviczky Gábor, Udvaros Dorottya, Hernádi Judit, Kamarás Iván, Kállai Ferenc főszereplésével.
Vetítik: m1 - 20:05

Sivatagi cápák

"Az addig többnyire vígjátékokban (Gyagyás család, Multik haza!) utazó rendező-forgatókönyvíró (...) filmje, ha csak néhány lépésre is, de eltávolodik végre a jó amerikaiak – rossz arabok kétosztatúságától, s bár ennek ellenére sem kerül majd egy polcra a klasszikus háborúellenes mozgóképekkel, nincs mit szégyellni rajta. Vállalását maradéktalanul teljesíti." (KCS)
Vetítik: Viasat3 - 21:55


Az éjszakai vadász
Hideo Gosha akciófilmje.
Vetítik: Viasat6 - 22:30

Kutya éji dala

Bódy Gábor filmje, benne a VHK és a Bizottság zenekarok.
Vetítik: Duna - 23:15

Orvgyilkosság

Charles Bronson már nem lesz fiatalabb. De keményebb sem. Neki Chuck Norris is előre köszön.
Vetítik: TV2 - 01:30

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr803187239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása