Filmvilág blog

Istent játszó magyar mentősök

Pilot

2011. március 17. - Baski Sándor

Elkészült egy 12 perces pilot Bodzsár Márk tervezett nagyjátékfilmjéből. A megtörtént eseményeken alapuló Isteni műszak a kilencvenes években, a balkáni háború idején játszódik, Budapesten. Főszereplői mentősök, akik nem csak életeket mentenek, de illegális eutanáziát is végeznek. A Szarajevóból Budapestre menekülő Milánt Ötvös András alakítja, két kollégáját Rába Roland és Keresztes Tamás.
Bodzsár Márk időközben elnyerte a berlini Nipkow-ösztöndíjat, így három hónapon át különféle kurzusokon fejlesztheti tovább a film forgatókönyvét. (Korábban Mundruczó Kornél, Bogdán Árpád, Kenyeres Bálint és Fliegauf Benedek is megkapta ezt a lehetőséget.) A forgatásra ősszel kerülhet sor, a bemutató jövőre várható. A hangulatos pilot a tovább után tekinthető meg.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr772747473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manuva 2011.03.18. 12:37:37

Kicsit Bringing Out the Dead, de örülnék neki, ha elkészülne.
süti beállítások módosítása