Filmvilág blog

Moziklip 20.: Johnny Depp

Vanessa csodaországban

2010. február 26. - klág

Vagy inkább Richard Mudd? Ugyanis Depp ezen az álnéven forgatott feleségének először két videoklipet, majd még egyet a saját nevén, azután pedig a családból kilépve az angol Babybirdnek is egyet. Depptől nem idegen a rendezés, készített 1997-ben egy be nem mutatott drámát Marlon Brando szereplésével, ez volt az Amerikában nehezen beszerezhető, de nálunk DVD-n megvásárolható A halál ára. Az a film csúfosan megbukott (itt egy remek cikk róla), de Depp ezek szerint kis lépésekben próbál visszatérni a rendezéshez.

Kliprendezőnek nem különösebben tehetséges, de láthatólag teljesen megigézi Paradis: a Pourtantban a vonásai, a Que Fait La Vie-ben a kisugárzása (egy beállításban, a konyhában), az Il Y A-ban pedig talán az, hogy mennyire jól áll feleségének a cilinder (bár Depp valami archív felvételnek álcázott történetet is erőltet, sikertelenül). Ha valakit ugyanennyire leköt a francia énekesnő látványa, mint őt, az biztosan élvezni fogja ezeket a klipeket.



 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr581792462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása