Filmvilág blog

Kém- és vámpírfilm egyben – itt a Drakulics elvtárs előzetese

2019. augusztus 01. - filmvilág

drakulicselvtars_jelenetfoto_fotokredit_geroelektra_3.jpg

Vérvörös Mustang dübörög a Kádár-kori Budapest félhomályos utcáin. A kocsiban egy vámpír ül, aki azért jött, hogy magyar vért kóstoljon. A nyugatról érkező idegen rögtön az állambiztonság célkeresztjébe kerül, és a kommunista rezsim bajszos James Bondjai mindent elkövetnek, hogy megszerezzék tőle az örök élet titkát.

Az Isteni műszak című fekete komédia után Bodzsár Márk egy hetvenes években játszódó vígjátékkal tér vissza a hazai mozikba. A Drakulics elvtárs szereposztása impozáns:  Nagy Ervin, Nagy Zsolt és Walters Lili mellett Bödőcs Tibor, Balsai Móni, Thuróczy Szabolcs, Borbély Alexandra, Rába Roland, Kerekes Éva, Trill Zsolt, Pálos Hanna, Vinnai András, Rezes Judit és Znamenák István játszik a filmben.

A film a tervek szerint október 31-én kerül a mozikba az InterCom forgalmazásában.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5714989794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.07.17. 14:49:12

Csocsó, Tanú, és (ami a legrosszabb) a drakula halott és élvezi keveréke, sokkal kevesebb vámpírral, mint a cím, a trailer vagy a téma alapján várta volna az ember. Egyszerre kíván kémes és vámpíros film is lenni, de egyik se lesz a végére.
A jelmezek, a díszletek, vagyis a körítés közel hibátlan, nagyon jól eltalált.
A színészek is jók, de összességében a film sokkal gyengébb, mint amit vártam.
Kár érte. Jó lett volna egy izgalmas magyar vámpírfilmet látni végre.
süti beállítások módosítása