Filmvilág blog

L.U.F.I., avagy így ásd el magad szakszerűen

2018. október 23. - filmvilág

lufi.jpgAz egyik legismertebb és legaktívabb magyar producer, Pusztai Ferenc (Friss levegő, A nyomozó, Utóélet, Kút, Nyitott, Lajkó - Cigány az űrben, Remélem legközelebb sikerül meghalnod :) ) tavaly a rendezésben is kipróbálta magát. Az abszurd szatírában Jankovics Péter és Gera Marina játssza a főszerepeket, de Gigor Attila rendező is feltűnik egy epizódszerepben.

Szinopszis:
Balázs zenész; élete reménytelen, karrierálmai nem váltak valóra, minden tekintetben kiüresedett. Egyedül él lakásában, emberi kapcsolatai is csak online felületeken működnek. Egy esti internetes böngészés során egy weblapra bukkan, amely fapados temetési lehetőséget kínál. Balázs elhatározásra jut: megszervezi saját temetését, végső búcsút intve a világnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3114317607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása