Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (11.01.)

2016. november 01. - Orosdy Dániel

A gyereknapon túl #2

Házasságtörés
Nemere László tévéfilmje. Szereplők: Tahi Tóth László, Almási Éva, Balázs Péter, Balogh Emese.
Vetítik: Duna World - 11:45

Páros mellékhatás
Az egykori gyerekszínész, Peter Billingsley (Karácsonyi történet) vígjátéka Jon Favreau, Vince Vaughn és Dana Fox forgatókönyve nyomán. Szereplők: Vaughn, Favreau, Jason Bateman, Kristin David, Malin Akerman, Kristen Bell, Jean Reno.
Vetítik: TV2 - 20:10

Bosszúállók
A Marvel utóbbi években készült képregényfilmjei a stáblistákat követően egy-egy önmagában nehezen értelmezhető bónusz jelenettel szolgáltak: a Samuel L. Jackson által alakított Nick Fury felkereste a Vasembert, Thort, Amerika kapitányt és Hulkot.  Joss Whedon filmjéből kiderül, miért is kellett összecsődíteni a szuperhősöket. (BS)
Vetítik: RTL Klub - 20:15

Egy nap
Romantikus dráma Anne Hathaway-jel.
Vetítik: TV2 - 22:45

Vakság
Fernando Meirelles elismert filmje a Nobel-díjas José Saramago regénye nyomán. Szereplők: Julianne Moore, Mark Ruffalo, Alice Braga, Yusuke Iseya, Yoshino Kimura, Don McKellar, Danny Glover.
Vetítik: TV2 - 01:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6711918031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása