Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (09.09.)

2016. szeptember 09. - Orosdy Dániel

Búcsú a kikötőben
Szőnyi G. Sándor tévéfilmje Viktor Konyeckij műve alapján. Szereplők: Tolnay Klári, Avar István, Szemes Mari, Ambrus András, Dávid Kiss Ferenc, Egri István.
Vetítik: Duna World - 11:40

Hancock
Peter Berg akció-vígjátéka. Szereplők: Will Smith, Jason Bateman, Charlize Theron. Társíró: John August.
Vetítik: AXN - 21:00

Boszorkányvadászat
A Tolvajtempó és a Kardhal jónevűnek csak jóindulattal nevezhető rendezője, Dominic Sena középkorban játszódó kaland-fantasy-t készített, főszerepben a mindig mindent elvállaló Nicholas Cage-dzsel. A színész egy keresztes lovagot alakít, aki társával (Ron Perlman) együtt dezertál a seregből, majd odahaza elvállalja, hogy egy ördögűzésre kijelölt lányt elszállít a szertartás helyszínére. Útközben megkérdőjeleződik a lány bűnössége, és az egész misszió célja. Kellemes meglepetés: az egyik szerepben a kiváló dán színészt, Ulrich Thomsent láthatjuk, akivel, többek között, Szász János Ópiumában is találkozhattunk. (BS)
A Boszorkányvadászat egészen a kínosan túldigitalizált ostrom-fináléig veretes kalandtörténet, egyszerű, erős karakterekkel és visszafogottan kijátszott morális kérdésekkel. (Varró Attila kritikája a Filmvilág 2011/02. számában olvasható.)
És részben nálunk forgatták!
Vetítik: Film+ - 22:45

Titkok Párizsban
Az Ida rendezőjének thriller-drámája Douglas Kennedy regénye alapján, Ethan Hawke és Kristin Scott Thomas főszereplésével.
Vetítik: Duna - 23:15

Árnyjátékos
Elismert, számtalan díjra jelölt kémdráma Andrea Riseboroughval, Clive Owennel, Gillian Andersonnal és Domhnall Gleesonnal.
Vetítik: Duna - 00:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3611688083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása