Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (05.12.)

2016. május 12. - Orosdy Dániel

Bolondok bálja
Szász Péter tévéjátéka Harsányi Gáborral a főszerepben. További szereplők: Pogány Judit, Pécsi Ildikó, Bencze Ferenc, Bodrogi Gyula, Mensáros László, Huszti Péter, Szacsvay László, Kállai Ferenc
Vetítik: Duna World - 11:35

Támadás a Fehér Ház ellen
Antoine Fuqua akciófilmje Gerard Butler, Morgan Freeman, Ashley Judd, Aaron Eckhart, Dylan McDermott és Angela Bassett főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 21:05

Dermesztő szenvedélyek
A Spielberg-protezsált Phil Joanou nézhető Hitchcock-utánérzése Richard Gere, Kim Basinger, Uma Thurman, Eric Roberts, Paul Guilfoyle és Keith David főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 22:10

Szindbád
Huszárik Zoltán klasszikusa Krúdy írásai nyomán Latinovits Zoltánnal a címszerepben, többek között Ruttkai Évával és Dajka Margittal - nőkről, halálról, velőről. Nem túl meglepő módon a tiszteletbeli magyar rendezősztár, Peter Strickland is kedveli.
Vetítik: Duna - 23:10

Norman
Dráma Dan Byrd, Emily VanCamp, Adam Goldberg és Richard Jenkins főszereplésével.
Vetítik: Duna - 00:50

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr488707942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása