Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (11.11.)

2015. november 11. - Orosdy Dániel

Képviselő úr
Bánki Iván tévéjátéka Guthi Soma műve nyomán.
Vetítik: Duna World - 11:15

Letaszítva
Gregory Hoblit (Legbelső félelem) túlspilázott természetfeletti thrillere Denzel Washington, John Goodman, Donald Sutherland, Embeth Davidtz, James Gandolfini és Elias Koteas főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

A szerelem művészete
Emmanuel Mouret (Költözködő szerelem, Csak egy csók, Kényeztess!) a címbéli romantikus érzület természetét boncolgatja több párhuzamosan futó történetszál segítségével. (BS)
A szerelem művészete körülbelül annyira magabiztos, összeszedett, ötletes, ironikus és erotikus, mint egy fogszabályzós tinédzser az első házibuliján. (Pálos Máté kritikája a Filmvilág 2012/02. számában olvasható.)
Vetítik: Duna - 00:00

A sötétség 30 napja
A Cukorfalat (és a jóval kevesebb büszkeségre okot adó Alkonyat - Napfogyatkozás) rendezőjének kiváló vampírhorrorja Steve Niles és Ben Templesmith ünnepelt képregénye alapján, Josh Hartnett, Melissa George, Danny Huston, Ben Foster és Mark Boone Junior főszereplésével. A producerek: Sam Raimi és Rob Tapert, a Gonosz halott[ak]-sorozat alkotói.
Vetítik: RTL Klub - 01:25

Margot az esküvőn
Noah Baumbach rangos díjakra jelölt tragikomédiája. Szereplők: Nicole Kidman, Jennifer Jason Leigh, Jack Black, John Turturro, Ciarán Hinds.
Vetítik: TV2 - 03:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr498068872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása