Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (05.15.)

2015. május 15. - Orosdy Dániel

Rossz tanár
Jake Kasdan (Különcök és stréberek, A lankadatlan – A Dewey Cox-sztori) vígjátékában Cameron Diaz alakítja a címbéli, jellemhibás tanárnőt, aki a diákok okítása helyett egy gazdag kolléga (Justin Timberlake) becserkészésére fordítja minden energiáját. (BS)
Bár a kisebb szerepekre is jó érzékkel választottak színészeket, sajnos ez sem feledteti, hogy egy rossz ritmusú mozgóképpel van dolgunk, amely céltalanul szlalomozik a vicces és annak szánt epizódok között, a nézőt pedig valahol félúton veszíti el. (Hlavaty Tamás kritikája a Filmvilág 2011/08. számában olvasható.)
Vetítik: Cool - 21:10

Eleven testek
Jonathan Levine romantikus zombivígjátéka. Szereplők: Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Dave Franco, John Malkovich. A regény jobb.
Vetítik: Story4 - 22:15

Eastern Promises - Gyilkos ígéretek
David Cronenberg emlékezetes thrillere Naomi Watts-szal, Viggo Mortensennel, Vincent Cassellel, Armin Mueller-Stahl-lal és Jerzy Skolimowskival.
Vetítik: Cool - 23:05

eastern_promises.jpg

Dillinger halott
Marco Ferreri Arany Pálmára jelölt remeke Michel Piccoli, Anita Pallenberg és Annie Girardot főszereplésével.
Vetítik: Duna - 23:20

Az átok
A japán A harag amerikai remake-je, azonos rendezőtől, Sami Raimi istállójából, ismert színészekkel.
Vetítik: Film Mánia - 23:20

Dögkeselyű
András Ferenc klasszikussá nemesedett remekműve: egyszerre feszült bűnügyi történet az igazságát kereső taxisofőrről (Cserhalmi György kiváló alakítása) és a létező szocializmus mindennapi mechanizmusainak értő leleplezése.
Vetítik: Duna - 01:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr667459184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása