Filmvilág blog

Louis C.K. mozifilmet rendez

2015. május 05. - filmvilág

Az általunk már többször méltatott stand-up komikus és a Louie című sorozat író-rendezője, Louis C.K. egészestés filmet fog készíteni. Az I’m a Cop („Zsaru vagyok”) egy depressziós, középkorú rendőr életéről szól, aki soha nem akart rendőr lenni, csak azért csatlakozik a szervezethez, hogy elhunyt, szintén rendőr édesanyja örökségét továbbvigye.

C.K. már rendezett filmet, a 2001-es, rossz emlékű Pootie Tanget Chris Rock szereplésével, de a Paramount „kreatív különbségekre” hivatkozva kirúgta, a stúdió által összevágott verzió pedig csúnyán megbukott.

C.K. ezúttal nem egy nagy stúdióval szerződött, hanem Scott Rudin sztárproducerrel közösen valósítja meg a projektet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr287432086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagylaszlo971 2015.05.05. 15:28:22

micsoda eredeti ötlet!

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2015.05.05. 15:50:41

Szép javítás, helyes, ügyeljünk az olyan fontos apróságokra, mint Chris Rock fő- és mellékszerepeinek tényszerű jelölése, egy ilyen tévedés akár lavinát is elindíthatott volna, annak pedig csúnya vége szokott lenni!
süti beállítások módosítása