Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (04.26.)

2015. április 26. - Orosdy Dániel

Az árnyék
Russell Mulcahy kalandfilmje David Koepp forgatókönyve alapján a neves ponyvahősről, akit Alec Baldwin alakít. További szereplők: Penelope Ann Miller, John Lone, Peter Boyle, Ian McKellen, Tim Curry.
Vetítik: Film Mánia - 10:35

Isten megbocsát, én nem!
A Spencer-Hill páros első "igazi" közös munkája: western Giuseppe Colizzitől.
Vetítik: RTL Klub - 15:35

Gyula vitéz télen-nyáron
Bácskai Lauró István népszerű vígjátéka.
Vetítik: Duna - 16:35

Bosszúállók
A Marvel utóbbi években készült képregényfilmjei a stáblistákat követően egy-egy önmagában nehezen értelmezhető bónusz jelenettel szolgáltak: a Samuel L. Jackson által alakított Nick Fury felkereste a Vasembert, Thort, Amerika kapitányt és Hulkot.  Joss Whedon filmjéből kiderül, miért is kellett összecsődíteni a szuperhősöket. (BS)
Vetítik: RTL Klub - 19:50

avengers-2012.jpg

Anonymus
Roland Emmerich kosztümös drámája (igen, kosztümös drámát írtam, nem sci-fit, akció- vagy katasztrófafilmet, drámát) Shakespeare kilétéről (igen, Shakespeare-t írtam, nem Dieter Bohlent vagy Loch Ness-i szörnyet, Shakespeare-t) jó színészekkel (ebbe nem kötök bele, a jó színészeket többnyire korábban is meg tudta fizetni, igaz, ezek most főleg britek: Rhys Ifans, Vanessa Redgrave, Joely Richardson, David Thewlis stb.).
Vetítik: ATV - 20:40

Gran Torino
Piszkos Harry megöregedett, de a szíve még a helyén.
"A Gran Torino feladványa – hogyan tudja megvédeni a roskatag fehér veterán Thaót és családját az egyre inkább begerjedő hmong banda bosszújától – tulajdonképpen Piszkos Harry utolsó ügye. És ahogy Walt Kowalski eléri célját – ezúttal Magnum és vérontás nélkül –, az mind közül a legszebb és legnemesebb végjáték. Egyszersmind a majd negyven éve tartó Dirty Harry vita végére kitett pont: Eastwood demokrata." Schubert Gusztáv
Vetítik: RTL Klub - 22:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr567372944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása