Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (01.11.)

Róma, Saint-Trope, Bukarest

2015. január 11. - Orosdy Dániel

5 óra 40
Tóth Endre, alias Andre De Toth filmje, az egyik első magyar krimi.
Vetítik: Duna - 13:15

Salt ügynök
Phillip Noyce akció-kémfilmje Angelina Jolie, Liev Schreiber és Chiwetel Ejiofor főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 18:50

Rómának szeretettel
London (Match Point, Füles, Kasszandra álma), Barcelona (Vicky Cristina Barcelona) és Párizs (Éjfélkor Párizsban) érintésével Woody Allen megérkezett Rómába. Új filmje szintén romantikus komédia, négy külön szálon futó történettel és olyan neves szereplőkkel, mint Alec Baldwin, Jesse Eisenberg, Ellen Page, Penelope Cruz vagy Roberto Benigni, de maga a rendező is feltűnik a filmben (a Füles óta először.) (BS)
Az eredmény talán csalódást jelent a Match Point rajongóinak, de azok számára, akik fénykorában is idegennek érezték Bergman és Antonioni komor jelmezét a Manhattan szerzőjén, most szívből örülhetnek a Kairó bíbor rózsája és a Broadway Danny Rose kissé megfáradt, kései utódjának. (Varró Attila kritikája a Filmvilág 2012/09. számában olvasható.)
Vetítik: m1 - 20:25

Saint-Tropezban történt
Francia vígjáték Daniéle Thompson (Felix és Rose, Házibuli) rendezésében, főszerepben két egymástól mindenben különböző testvérrel. A címbéli helyszínen egyikük a feleségét temeti, a másik (ugyanaznap) a lányát adja férjhez. (BS)
Vetítik: Comedy Central - 21:00

Vörös sarok
Jon Avnet politikai thrillere Richard Gere és Bai Ling főszereplésével.
Vetítik: Story4 - 21:30

voros_sarok97.jpg

Az egyetlen
Sci-fi-akciófilm a hasonlóan ostoba ötleten alapuló Végső állomás rendezőjétől, Jet Li, Carla Gugino, Jason Statham és Delroy Lindo főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 21:40

Halálos hajsza (nem a Rémült rohanás!)
Wayne Kramer (nem az MC5 gitárosa!) majdnem remek akciókrimije Paul Walker, Cameron Bright, Vera Farmiga és Chazz Palminteri főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 22:10

A szomszéd
Mark Pellington emlékezetes thrillere Jeff Bridges és Tim Robbins főszereplésével.
Vetítik: ATV - 23:00

Legjobb szándék
Adrian Sitaru (Sporthorgászat) román-magyar koprodukcióban forgatott filmjében egy bukaresti, harmincas férfi megtudja, hogy vidéken élő édesanyját szélütés érte. Azonnal hazautazik, hogy gondját viselje, de túlzott aggodalmaskodásával csak ront a helyzeten. A filmben, apróbb szerepekben, Tóth Orsi, Török-Illyés Orsolya és Szikszai Rémusz is feltűnik. (BS)
Vetítik: m1 - 00:30

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr537023703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása