Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (01.01.)

Allen, Jensen, Johnson

2015. január 01. - Orosdy Dániel

Macskarisztokraták
Klasszikus Disney-rajzfilm, amelyet az öreg Walt még jóváhagyott ugyan a halála előtt, de ténylegesen már nem dolgozott rajta.
Vetítik: Viasat3 - 18:05

Looper - A jövő gyilkosa
Az egyik legígéretesebb fiatal amerikai rendező, Rian Johnson – a jelek szerint – minden filmjével más műfajban próbálja ki magát. A 2005-ös Beépülve (Brick) egy gimnáziumi környezetbe helyezett neo-noir volt, a magyar mozikba is eljutó Szélhámos fivérek pedig A nagy balhé-féle heist filmek sablonjait másolta illetve forgatta ki. Legfrissebb, bemutató előtt álló produkciója, a Looper - A jövő gyilkosa az időutazós sci-fi-thrillerek világában játszódik, főszerepben a Joseph Gordon-Levitt által alakított bérgyilkossal, akinek a jövőből visszaküldött embereket kell likvidálnia. Egy nap azonban saját idősebb énjével (Bruce Willis) kerül szembe, akit szintén meg kellene ölnie. További szereplők: Emily Blunt, Paul Dano, Jeff Daniels, Garret Dillahunt. (BS)
Vetítik: TV2 - 21:05

Szentjánosbogarak sírja
Az anime egyik nagy klasszikusa.
Vetítik: Viasat6 - 22:00

Ádám almái
Anders Thomas Jensen remekműve.
Vetítik: Duna - 22:15

adam_almai.jpg

Daybreakers - A vámpírok kora
Értelmes-hatásos akcióhorror Ethan Hawke, Willem Dafoe és Sam Neill főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 23:20

Dalok szárnyán
Gregory Nava zenés, életrajzi filmje a korán elhunyt énekesnőről, Selenáról. Jennifer Lopez a címszerepnek köszönheti a színészi áttörést. Mi meg neki köszönjük, hogy áttört. Kösz.
Vetítik: RTL Klub - 23:55

Férfit látok álmaidban
Woody Allen egyik "elveszett filmje" a közelmúltból. Fényképezte: Zsigmond Vilmos. Szereplők: Antonio Banderas, Josh Brolin, Anthony Hopkins, Gemma Jones, Naomi Watts, és még sokan mások.
Vetítik: TV2 - 03:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr637027543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása