Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (07.12.)

Jefferson, Simpson, Wallach

2014. július 12. - Orosdy Dániel

Mavericks - Ahol a hullámok születnek
Curtis Hanson életrajzi sportdámája többek között Gerard Butlerrel és Elisabeth Shue-val.
Vetítik: m1 - 13:25

Az akasztófa (alias Küzdelmek)
Delmer Daves westernje Gary Cooper, Maria Schell, a rendezésbe is besegítő Karl Malden és a debütáló George C. Scott főszereplésével.
Vetítik: Duna - 13:55

Jó társaság
Paul Weitz Arany Medvére jelölt vígjátéka sok jó színésszel (Dennis Quaid, Scarlett Johansson, Topher Grace, Selma Blair, David Paymer, Philip Baker Hall).
Vetítik: RTL Klub - 14:10

A Simpson család - A film
Remek mozifilm a közkedvelt tévésorozat nyomán.
Vetítik: RTL Klub - 16:20

Falusi lakodalom (Az ellopott szerda)
Gertler Viktor vígjátéka, többek között Szőke Szakállal.
Vetítik: Duna - 16:40

Jefferson Párizsban
Történelmi dráma a Szellem a házban és a Napok romjai alkotóitól Nick Nolte és Greta Scacchi főszereplésével.
Vetítik: ATV - 19:15

A vadnyugat hőskora
Westerneposz a műfaj legnagyobb rendezőitől és színészeivel (köztük a nemrég elhunyt Eli Wallach-al, akiben e film alapján fedezte fel Sergio Leone a "Csúfot").
Vetítik: Duna - 21:25

how_the_west_was_won_screenshot.png

Cápa 3.
A folytatásnak és filmnek egyszerre nagyon rossz harmadik rész, ami azonban még így is jobb a negyediknél, plusz eredetileg 3D-ben mutatták be. A zavarba hozott tehetségek többek között: Dennis Quaid, Simon MacCorkindale (alias Manimal), Lea Thompson, egy friss Oscar-díjas (Louis Gossett Jr.), több tehetséges író (Carl Gottlieb, Richard Matheson), a látványtervezőként még komoly tehetséget mutató Joe Alves (itt már -- sajnos -- rendező).
Vetítik: Story4 - 21:25

Nejem, nőm, csajom
Szajki Péter (...) rendező a 2009-es Filmszemlén legjobb elsőfilm díját elnyert Intim fejlövés párdarabját forgatta le: a Nejem, nőm, csajomban négy férfi helyett négy nő sorsa kapcsolódik össze egy rövid időre. A Schell Judit, Gubík Ági, Lovas Rozi és Tompos Kátya alakított szereplők egy szépségszalonban találkoznak, itt tárul fel, hogy mi történt velük egyetlen nap leforgása alatt; röviden: változatos párkapcsolati problémák. További szereplők: Kovács Patrícia, Fodor Annamária, Rudolf Péter, Stohl András, Schmied Zoltán, Mészáros Béla, Keresztes Tamás, Szikszai Rémusz és Thuróczy Szabolcs. (BS)
Vetítik: RTL Klub - 22:00

Melléfogás
Bűnügyi film Miguel Ferrerrel, Harvey Keitellel, Mike Starral és Cuba Gooding Jr.-ral.
Vetítik: TV2 - 23:05

Kiképzőtábor
John McTiernan korrekt akciófilmje John Travolta, Samuel L. Jackson, Timothy Daly és Giovanni Ribisi főszereplésével, avagy A vihar kapujában és A tábornok lánya találkozása az akciófilm boncasztalán.
Vetítik: m1 - 00:10

A vesszőfutás
Clint Eastwood akciófilmje enmaga és egykori partnere, Sondra Locke főszereplésével. A maga idejében nem volt kiemelkedően nagy siker sem kritikai, sem anyagi szempontból, de mára szolid kultusz övezi, plusz innen merítették a 16 utca című Bruce Willis-film sztorijának jelentős részét.
Vetítik: Viasat3 - 00:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr186501847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása