Filmvilág blog

Török Ferenc: Senki szigete

Trailer

2014. május 05. - filmvilág

Ősszel kerülhet mozikba Török Ferenc új filmje, a Senki szigete, amelyhez most megérkezett az első előzetes is. Az "absztrakt, meseszerű szerelmi történet" Budapesten játszódik, főszereplője három fiatal, egy szökött menyasszony (Jakab Juli), egy taxisofőr lány (Bánfalvi Eszter) és egy kosárlabdás srác (Mohai Tamás). Török egy "színes film noirt" akart készíteni, amely a '60-as évek filmirányzatait, Fellinit, Chytilovát (Százszorszépek) és Godard-t (Bolond Pierrot) idézi. A látványvilágért, többek közt, a Kulocity alkotója, Stark Attila felelős. A trailerből ítélve valóban sikerült különleges, álomszerű hangulatot teremteniük az alkotóknak. (Forrás: Origo Filmklub; filmhu)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr636120189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagylaszlo971 2014.05.05. 16:19:16

jajjj a matyi templom, jajjj a nagyon rossz gesztusok (újságban mutogatás üvegen keresztül), jajjj a tarantinósan revolverrel hadonászás és a fegyverrel rezzenéstelen arccal szembenézés
a modellvasút viszont nagyon kúl, az kéne ;-)))

nagylaszlo971 2014.05.06. 09:08:07

Közben elolvastam a zindexen a forgatási riportot, a földön fetrengtem a röhögéstől, a vidékről szökött menyasszony, meg a tüsifrizurás, majós taxisofőrcsaj olvastán (húszéves kocsival!!!). Mintha valami totálisan elzárt rezervátumban élnének filmeseink, ahol csak és kizárólag az elmúlt évek félresikerült mozgóképeinek utózöngéi szüremlenének be és a forgatókönyvíró azokat rágná meg és köpné ki újra és újra. Hát ez is pont olyan ;-(((
(pl.: www.fotaxi.hu/Read/143/Taxis%20felv%C3%A9tel#main-menu)

zila5 2014.10.25. 21:07:48

Érdekes film lett. Az előzmény valszeg az, hogy valaki egy nosztalgikus hangulatú éjszakán egyszerre álmodott Jennifer Beals-szel és Méhes Mariettával.
süti beállítások módosítása