Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (04.04.)

2014. április 04. - Orosdy Dániel

örvénybrody.jpgFruska Gate
Andrew Fleming (Édeshármas, Apósok akcióban) jól fogadott vígjátéka Kirsten Dunst, Michelle Williams, Dan Hedaya és Will Ferrell főszereplésével. További szereplők: Saul Rubinek, Teri Garr, Ryan Reynolds, Harry Shearer, Ted McGinley és G. D. Spradlin.
Vetítik: Film Mánia - 15:25

Mesés férfiak kurblival
Jirí Menzel bájos szatírája a régi idők mozijairól és filmeseiről, Rudolf Hrusínský, Vladimír Mensík és a rendező főszereplésével.
Vetítik: Duna - 22:05

Férj és férj
A szokásos Adam Sandler-vígjáték, csak éppen ennek Alexander Payne a társírója, és Kevin James (a "kövér, tehát vicces" komikusiskola NAGY alakja) a másik főszereplője. További szereplők: Jessica Biel, Dan Aykroyd, Ving Rhames, Steve Buscemi, Nicholas Turturro, Richard Chamberlain, David Spade, Rob Schneider.
Vetítik: TV2 - 22:50

Örvény
Díjnyertes dráma Adrien Brody, Jon Seda és Pam Grier főszereplésével.
Vetítik: m1 - 23:20

Az öldöklő angyal
Luis Bunuel Arany Pálmára jelölt klasszikusa.
Vetítik: Duna - 23:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr965886898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása