Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (03.03.)

2014. március 03. - Orosdy Dániel

ravasz_az_agy_vertikális.jpgA bosszúvágy (egykor csak simán: Bosszúvágy)
A filmes manipuláció magasiskolája Brian Garfield (éppenséggel az önbíráskodást kritizáló) regénye nyomán, Michael Winner rendezésében. A főszerepben természetesen Charles Bronson látható, élete egyik legjobb alakításában.
Vetítik: Film+ - 19:00

Azok a csodálatos férfiak
Ken Annakin (A halál 50 órája, A leghosszabb nap) klasszikus vígjátéka, igazi nemzetközi sztárparádéval (Stuart Whitman, Sarah Miles, James Fox, Alberto Sordi, Gert Fröbe, Jean-Pierre Cassel, Red Skelton, Terry-Thomas, Benny Hill stb.).
Vetítik: Film Mánia - 19:40

A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső
Guy Ritchie fésületlen remekműve.
Vetítik: Cool - 21:10

Kísérleti gyilkosság
A jobbára ügyes thrillereket jegyző Barbet Schroeder az eddigi leghaloványabb filmverziót hozta össze az Alfred Hitchcockot (Kötél), Richard Fleischert (Compulsion), Tom Kalint (Ájulás) és Michael Hanekét (Furcsa játék + remake) egyaránt megihlető Leopold-Loeb gyilkospárosról. A felelősség elsősorban mégsem őt, hanem a szerepet tévesztő Sandra Bullockot terheli.
Vetítik: Viasat3 - 21:25

A kondor hadművelet
NEM az Istenek fegyverzete 2., HANEM Sammo Hung Kam-Bo A piszkos 12-re hajazó akciófilmje a rendezővel, valamint Yuen Biaóval, Haing S. Ngorral és Corey Yuennel a főszerepben. Ngor egyébként azzal a tragikus sorsú amatőr színésszel azonos, aki a Gyilkos mezőkben Oscar-díjjal elismert alakítást nyújtott.
Vetítik: Film Mánia - 22:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr995840595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása