Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (10.10.)

Sollima, Stone, Tóth

2013. október 10. - Orosdy Dániel

Budapesti vadon
Ki hinné? Ha megfelelő helyen és időben vizsgáljuk, a már „távoli bolygónak” is titulált város inkább emlékeztet egy közeli állatkertre. Tóth Zsolt Marcell szemledíjas (A legjobb témaválasztás - Tudományos-Ismeretterjesztő film) dokumentumfilmje.
Vetítik: Duna - 09:30

Monte Walsh, az utolsó cowboy
Simon Wincer Emmy-jelölt tévés westernje. Szereplők: Tom Selleck, Isabella Rossellini, Keith Carradine, Robert Carradine, William Sanderson, Wallace Shawn, William Devane.
Vetítik: Film Mánia - 15:35

A tanú
Bacsó Péter klasszikusa. Címszereplő: Kállai Ferenc.
Vetítik: Duna - 21:15

tanu.jpg

Képlet
Alex Proyas sci-fi-akciófilmje Nicolas Cage főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 21:35

Az erőszak városa (alias Elátkozott család)
Sergio Sollima népszerű bűnügyi akciófilmje. Társíró: Lina Wertmüller. Szereplők: Charles Bronson, Jill Ireland, Telly Savalas. A történetet Jean-Pierre Melville A szamuráj című remeke ihlette, de emlékeztet a Kísért a múlt című klasszikus noirra is.
Vetítik: Film Mánia - 22:50

Halálkanyar
Oliver Stone néha kicsit kínos Red Rock West-utánérzése Sean Pennel. VAGY Jeb Stuart korrekt thrillere Dennis Quaiddel és Danny Gloverrel (elvileg az utóbbi). Esetleg egy harmadik film, ami itthon a Halálkanyar címet kapta az ún. kreatívoktól.
Vetítik: TV2 - 23:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr215561371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása