Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (07.21.)

Snyder, Sergio, Sturges

2012. július 21. - Orosdy Dániel

Légy résen!
Népszerű vígjáték leendő B-kategóriás sztárok tömegével (Tom Sizemore, Peter Gallagher, Suzy Amis, Lili Taylor, John C. McGinley).
Vetítik: Viasat3 - 14:10

A nagy Waldo Pepper
George Roy Hill és Robert Redford harmadik közös filmje, írója első közös sikerük, a Butch Cassidy és a Sundance kölyök szerzője, William Goldman. Egyszerre humoros és drámai történet egy megszállott pilótáról (maga a rendező is a levegőből védte hazáját a II. Világháborúban).
Vetítik: Duna - 16:05

Szépség és a szörnyeteg
Yoram Globus és Menahem Golan producerpáros, azaz a legendás Cannon változata az ismert mesére John Savage és Rebecca De Mornay főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 17:10

Esernyőtrükk
Gérard Oury vígjátéka Pierre Richard főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 17:30

Evolúció
Ivan Reitman szórakoztató sci-fi vígjátéka. Szereplők: Seann William Scott, David Duchovny, Orlando Jones, Julianne Moore, Dan Aykroyd és Ted Levine. Nem kicsit emlékeztet Reitman és Aykroyd korábbi nagy sikerére, a Szellemirtókra.
Vetítik: TV2 - 19:35

ev.jpg

300
"THIS IS... SPARTA!" Zack Snyder látványos kalandfilmje Frank Miller híres képregénye nyomán Gerard Butlerrel és más mácsókkal, avagy a tartalmatlan izmozás tesztoszterontól bűzlő alapfilmje.
Vetítik: Cool - 21:00

Egy maréknyi aranyért
Főhajtás Sergio Leone műfajteremtő klasszikusa és a többi spagettiwestern előtt a B-kat. jelesétől, Gene Quintanótól, tele derék színészekkel (Emilio Estevez, a Leonével is forgató William Forsythe, Joaquim de Almeida, Jonathan Banks, Ed Lauter és Howie Long).
Vetítik: ATV - 21:20

Cloverfield
Katasztrófa-akció-horror J.J. Abrams istállójából.
Vetítik: TV2 - 21:30

Joe Kidd
John Sturges westernje Clint Eastwooddal és Robert Duvall-lal. A forgatókönyv szerzője Elmore Leonard.
Vetítik: Viasat6 - 21:30

Az órák
Stephen Daldry Arany Medvére, valamint tucatnyi Oscarra, BAFTA-ra, Golden Globe-ra és kismillió egyéb díjra jelölt drámája Michael Cunningham regénye és David Hare forgatókönyve nyomán. Virginia Woolf írónőt a szerepért Oscart nyerő Nicole Kidman alakítja. További szereplők: Julianne Moore, Meryl Streep, Toni Collette, Claire Danes, Ed Harris.
Vetítik: Story4 - 22:00

Kromofóbia
Az egyik Fiennes-testvér, Martha rendezése. Szereplők: Damian Lewis, Ben Chaplin, Kristin Scott Thomas, Penélope Cruz, Ralph Fiennes, Ian Holm, Rhys Ifans.
Vetítik: Duna - 22:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr404669002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása