Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (07.06.)

2012. július 06. - Orosdy Dániel

Sasok London felett
Az "olasz Sam Peckinpah", Enzo G. Castellari (Az az átkozott páncélvonat, alias Becstelen brigantik) háborús filmje Frederick Stafford, Van Johnson, Francisco Rabal és Luigi Pistilli főszereplésével. Saját korának egyik legdrágább olasz filmje volt, a rendező szerint a mai napig ezért a munkájáért jegyzik a leginkább a hazájában. Tarantino és Castellari bratyizása a film vetítése után (1. rész): itt.
vetítik: Hálózat - 21:00

Kaméleon
A Goda Krisztina -- Divinyi Réka rendező-író páros profi, rokonszenves, de több sebből vérző szélhámosfilmje. Főszereplők: Nagy Ervin, Hámori Gabriella, Trill Zsolt, Csányi Sándor, Kulka János.
vetítik: Viasat3 - 21:20

A vámpír árnyéka
Szellemes ötletre épülő, de sajnos hamar kifulladó vámpírmozi, tulajdonképpen Murnau klasszikusának, a Nosferatunak a fiktív werkfilmje. Leginkább E. Elias Merhige (Begotten) vizuális megoldásai és a Max Schrecket alakító Willem Dafoe miatt érdemes megnézni.
vetítik: Viasat6 - 22:20

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr294630113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása