Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (10.10.)

2011. október 10. - Orosdy Dániel

Kötöznivaló bolondok
Vígjáték, figyelemreméltó színészgárdával: Steve Zahn, Salma Hayek, Jeff Goldblum, Elijah Wood, Tom Wilkinson, Orlando Jones, Kevin Corrigan, David Cross, David Hyde Pierce, Lara Flynn Boyle, Michael Rapaport.
Vetítik: Filmmúzeum - 21:00

Ál/Arc

John Woo akciófilmje.
Vetítik: Viasat3 - 21:15

Hacktion - 2. rész
Az M1 mindent megtesz, hogy új akciósorozatát minél kevesebben tudják követni: a múlt csütörtökön indított szériát már is új időpontra (mára) tették át. (a szerk. ajánlata)
Vetítik: m1 - 21:15

Eichmann

Robert Young (Fészkes fenevadak) magyar koprodukcióban forgatott filmje a náci háborús bűnösről. Szereplők: Thomas Kretschmann, Franka Potente, Stephen Fry.
Vetítik: Duna - 21:30


A besúgó

Jim McBride filmje Cary Elwes-szel és Timothy Daltonnal. Forgatókönyv: Nicholas Meyer. Zene: Shane MacGowan.
Vetítik: Viasat6 - 22:25

Átok

2. rész.
Vetítik: m1 - 22:35

Lugosi Béla, a bukott vámpír

Koprodukciós dokumentumfilm világhírű hazánkfiáról, akinek legendás alakítása gyakorlatilag a mai napig meghatározza a Dracula-képet. Érdekesség: Lugosit Oscarra még csak nem is jelölték soha, de az őt alakító színész megkapta ezt az elismerést (Martin Landau - Ed Wood).
Vetítik: Duna - 00:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr713290840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

algi 2011.10.10. 11:38:29

A Hacktion az biztos? A port.hu-n nem szerepel a szerdai műsorban, de a Hacktion aloldalán már szerepel a hétfő. Úgyhogy ezt már tuti nem fogja látni senki. Pedig engem kifejezetten érdekel a folytatás, de ha nem találom meg, akkor nem fogom látni, bármennyire szeretném is.

A Lugosi film az engem meglepett. Nem tudom, kinek mennyi újat mond, de végre nem a húszmilliószor elismételt kliséket szajkózzák benne újra, hanem kicsit utánanyomoztak Lugosinak, illetve akkor még Blaskónak. (Pl. a Magyar Tanácsköztársaság alatti szerepe totál meglepett.)

algi 2011.10.11. 01:26:13

@[bs]: Igen, sikerült elkapnom. Mondjuk ez rajtam múlott.
süti beállítások módosítása