Filmvilág blog

Drive - részlet Nicolas Winding Refn új filmjéből

Banditák sofőrje

2011. május 05. - klág

A cannes-i filmfesztivál honlapjára felkerült egy részlet Nicolas Windig Refn legújabb, Drive című filmjéből. A Drive főszerepében Ryan Gosling látható, feltűnik benne többek között Carrey Mulligan és Christina Hendricks is. Gosling egy kaszkadőrt alakít, aki maszekban bankrablóknak sofőrködik.

 
 

(Sajnos a fesztivál hivatalos honlapjáról nem lehet beilleszteni a videót, de a képre kattintva elérhető.)

Ebből a bő kétperces jelenetből is meg lehet állapítani, hogy Refn második Amerikában forgatott filmjére is meg tudta őrizni a saját megfontolt és feszült stílusát. Az első ottani filmje egyébként a csúfosan megbukott Fear X volt, John Torturróval, de úgy látszik, hogy ez a film lesz végre az, ami anyagi sikert fog hozni neki.

A Drive Cannes-ban a fődíjért verseng, egyebek mellett Takashi Miike, Terence Mallick, Lars von Trier és Pedro Almodóvar új filmjeivel.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr262880454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

algi 2011.05.06. 00:43:04

A Bronsont láttam tőle, minden percét imádtam. És ez a klip is állati ígéretes. Pont a legizgalmasabb résznél van vége.
süti beállítások módosítása