Filmvilág blog

Berlinben debütál a Genesis

2018. február 04. - filmvilág

Tizenegy évvel a Boldog új élet után készült el Bogdán Árpád új filmje, a Genezis, amely a 68. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál Panorama Special válogatásában debütál majd február közepén.

Szinopszis: A történet középpontjában egy roma kisfiú áll, akinek gyerekkora drasztikusan véget ér, amikor egy brutális támadásban elveszíti a családját. A munkájába temetkező sikeres ügyvédnő (Cseh Anna Marie) felettese nyomására elvállalja a rasszista gyilkosságsorozat egyik vádlottjának védelmét. A nyomozás során megismerkedik az ügyben tanúként résztvevő kisfiúval (Csordás Milán), és ez a találkozás mindkettejük életét gyökeresen megváltoztatja. Egy titokzatos kamaszlány (Illési Enikő Anna) is belekeveredik az ügybe, amikor sötét titkok derülnek ki a szerelméről. 

A film operatőre Dobos Tamás (Apaföld, Lágy eső), a zeneszerzője Víg Mihály, a vágó Politzer Péter (Before Dawn, Fehér tenyér).

A Genezis április 12-én kerül mozikba, a hazai díszbemutató a Titanic Filmfesztiválon lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8313632798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása