Filmvilág blog

Nevezd a filmed a Magyar Filmdíjra!

2017. december 11. - filmvilág

filmhet_1.jpg

A Magyar Filmakadémia Egyesület, a Magyar Nemzeti Filmalap és az NMHH Médiatanácsa támogatásával 2018. február 8-11. között a Corvin moziban rendezi meg a 4. Magyar Filmhetet. A Magyar Filmdíjak ünnepélyes díjátadója március 11-én lesz. A filmalkotásaikat a filmelőállítók vagy a filmalkotók 2018. január 14-ig regisztrálhatják.

A 4. Magyar Filmhétre a 2017. január 1. – 2017. december 31. között mozi- és televízió-forgalmazásban vagy fesztiválon bemutatott filmeket lehet nevezni öt kategóriában: játékfilm, tévéfilm, dokumentumfilm, kisjátékfilm, animáció. Egy alkotó több alkotást is regisztrálhat a 3. Magyar Filmdíjra. 

A 3. Magyar Filmdíjra benevezett filmeket a 4. Magyar Filmhéten vetítik majd a Corvin moziban.

A filmalkotásokat a filmelőállítók vagy a filmalkotók 2018. január 14-éig regisztrálhatják, nevezhetik. 

Nevezni a Magyar Filmakadémia oldalán a Nevezés menüpontban lehetséges. A Magyar Filmdíjról bővebb információ a Magyar Filmakadémia oldalán található. Kapcsolat: filmhet@magyarfilmakademia.hu 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8613470761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása