Filmvilág blog

Forgass a Szabihídon!

2017. június 23. - filmvilág

sz_film.gif

Idén néhány hétvégén újra birtokba vehetik a budapestiek a Szabadság hidat. A Szabihíd egy urbanisztikai, köztérfejlesztési kísérlet, amelynek része egy közösségi dokumentumfilm-projekt is. A Regős Ábel által rendezett #szabihid film célja, hogy megörökítsen olyan személyes történeteket, melyek a Szabihídon történtek a 2017-es közösségi pikniken.

Az alkotók telefonnal vagy profi kamerával készített, hosszabb-rövidebb felvételeket várnak. Készíthetünk filmet a saját történetünkről, vagy megörökíthetünk másokat.

Technikai és terjedelmi elvárás nincs; a nyersanyagokat a szabihidfilm@gmail.com e-mail címre lehet elküldeni vagy megosztani ugyanezzel az e-mail címmel egy GoogleDrive mappában.

Az alkotók a filmet először egy nem mindennapi #szabihid premier vetítésen láthatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8212616599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása