Filmvilág blog

„A tehén átugrott a Holdon” – Itt a nagy Twin Peaks Podcast

2017. június 07. - filmvilág

twin_peaks.jpg

27 év után folytatódott David Lynch és Mark Frost kultikus sorozata, a Filmvilág podcast 12. adásában ennek örömére megvitatjuk, hogy (az első 5 epizódból ítélve) lesz-e újabb tévéforradalom, mitől működött az eredeti és mitől igen / nem az új évad.

A beszélgetés első fele (az új részeket illetően) spoilermentes, utána viszont (a 27. perctől) még a rajongói teóriákba is beleássuk magunkat. Közreműködik: Varga Dénes, Huber Zoltán, Baski Sándor. 

A podcast régebbi epizódjai a Mixcloudon érhetőek el, de az iTunes-on is fel lehet ránk iratkozni. (Ugyanitt köszönettel várjuk a szöveges értékeléseket.)  

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr312575109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2017.06.09. 15:18:54

Sziasztok! Nemértem ezt a nagy őrületet. Végigszenvedtem a részeket a régi sorozaton, háááát nem volt egy nagy kaland. Sokan nem értették meg nem tudták hogy ki a gyilok. Éééééés a végén kiderült, nemnézték? Bealudtak? Szóval nem egy nagy kaland!!!!

eospet 2017.06.09. 22:10:41

Baglyok nem jelennek meg? Legalább kétszer, eddig!
Cooper reggeli kávézása közben a háttérben, illetve amikor hazatér Mr. Jackpot a nyereményével, a ház előtt áll és mögötte elrepült egy.

abrakzab 2017.06.11. 11:31:12

Gonosz Coop céljaihoz még annyit, hogy földrajzi koordinátákat keres, és azt a nünükét, akit a kártyalapon mutatott. És szerintem nem csak, hogy számított arra, hogy börtönbe kerül, hanem direkt intézte így. Ugyanis a Ray nevű csókát, akitől az infókat várja, szintén bevitték. Meglátjuk majd..

visszakettő 2017.06.13. 22:41:30

Lehet, hogy valamire rosszul emlékszem, de az eredeti sorozatból nekem az rémlik, hogy Bob egy baglyot száll meg, miután Laura apja meghal. Talán annak a résznek a végén hangzik el, hogy hol lehet Bob, és utána mutatják ahogy egy bagoly elkap egy egeret.
Ha mégsem, bocs, pár éve láttam utoljára...
süti beállítások módosítása