Filmvilág blog

Oscar-díjra jelölték a Mindenkit!

2017. január 24. - filmvilág

A Saul fia után idén ismét magyar film fog versenyezni az Oscarért. Deák Kristóf Mindenki című alkotása bekerült az élőszereplős kisfilm kategóriájának 5 jelöltje közé. Korábban csak egy magyar film jutott el idáig: Szabó István Koncertje 1964-ben. Legközelebb március 4-én a Cinemax műsorán nézhető meg a film.

Szinopszis:
Budapest a múlt század kilencvenes éveinek elején. A tízéves Zsófi új iskolába kerül. Az új suliban kezdetben minden idegen és furcsa a kislány számára. Szerencsére Zsófi hamarosan összebarátkozik Lizával, aki a legnépszerűbb lány az osztályban, és bekerül az iskola híres gyermekkórusába. A kórust Erika néni vezeti, akiről kiderül, nem is olyan kedves, mint amilyennek elsőre látszik, szereti megszégyeníteni a gyerekeket. A két lány összefog egymással, és szembeszáll Erika nénivel.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3112151135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása