Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (12.09.)

2016. december 09. - Orosdy Dániel

A farkas
Horváth Ádám tévéfilmje Molnár Ferenc műve nyomán Almási Évával, Márkus Lászlóval, Huszti Péterrel, Tolnay Klárival, Tábori Nórával, Bánki Zsuzsával.
Vetítik: Duna World - 11:20

Keresd a nőt!
A Farrelly-testvérek nagysikerű vígjátéka. Szereplők: Cameron Diaz, Ben Stiller, Matt Dillon, Chris Elliott, Jeffrey Tambor, Keith David, Sarah Silverman.
Vetítik: Cool - 21:10

Brüno
A showbusiness és a testiség kapcsolatát, de mindenekelőtt az ostoba előítéletesség hatalmát vizsgáló Brüno a maga „szerény” eszközeivel újraértelmezi a szatirikus vígjáték fogalmát, és megmutatja, hogy a filmtörténetben nemcsak Sly és Arnie hajlandó kaszkadőr nélkül bevállalni a legrázósabb jeleneteket. (Csillag Márton)
(Azért a Borat rajongói jóval kevesebb nagy nevetésre készüljenek, ez a film a gyengébb Sacha Baron Cohen-produkciók közé tartozik.)
Vetítik: TV2 - 22:00

Becéző szavak
James L. Brooks Oscar-díjas drámája Larry McMurtry regénye nyomán. Ez ríkat csak igazán, nem a hagymapucolás! Szereplők: Debra Winger, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Jeff Daniels, Danny DeVito, John Lithgow.
Vetítik: Duna - 23:35

A hegyek lánya
Dráma Fényes Alice és Greguss Zoltán főszereplésével a nemrég újra felfedezett Tormay Cécile műve nyomán.
Vetítik: Duna - 02:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7712034319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása