Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (11.17.)

2016. november 17. - Orosdy Dániel

Harminchárom névtelen levél
Radó Gyula tévéfilmje Méhes György műve nyomán, többek között Bács Ferenccel, Sunyovszky Szilviával, Kun Vilmossal, Paudits Bélával, Tanai Bellával.
Vetítik: Duna World - 11:40

Rocky III
Sly-nak pénz kellett a műtétekre, úgyhogy Rocky másodszor is visszatért, ezúttal Mr. T. az ellenfele. A jelentős anyagi sikere ellenére jelzésértékű, hogy a komolyabb jelölések a filmzenének jutottak, hála a Survivor nevű egyslágeres zenekar Eye of the Tiger című egyslágerének.
Vetítik: Film+ - 21:00

Puskás Hungary
Almási Tamás kiváló dokumentumfilmje Purczeld "Puskás Öcsi" Ferencről.
Vetítik: Duna - 22:05

Pop, csajok satöbbi
Stephen Frears vígjátéka Nick Hornby bestsellere alapján. John Cusack válságban, Jack Black osztja az észt, a csajok jól néznek ki, a többiek meg adják a 4/4-et.
Vetítik: Viasat3 - 22:05

Hol volt, hol nem volt
Gazdag Gyula rangos díjakkal elismert filmje.
Vetítik: Duna - 00:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4711965943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fortune hai 2016.11.17. 21:54:15

a Survivor az egyik kedvenc zenekarom :)
jó, nyilván nem voltak korszakalkotóak, de volt pár emlékezetes albumuk az AOR-szcénán belül-már másik énekessel, a Baywatch-betétdalos Jimi Jamisonnal, nem azzal, aki az Eye of the Tiger idején volt.

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2016.11.17. 22:10:34

@fortune hai: Szerencsére azt nem állítottam, hogy rosszak voltak (bár be kell vallanom, az AOR nem a kedvencem), csak hogy nem volt több slágerük, ami viszont igaz is. :)
Én egyébként egy csomó egyslágeres előadót/zenekart bírok (pl. Spin Doctors, de Lou Reedtől Jimi Hendrixig csomó nagy ikon is ide tartozik tképpen), a slágermentesekről nem beszélve.
süti beállítások módosítása