Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (11.14)

2016. november 14. - Orosdy Dániel

Förtelmes főnökök
A műfaj, ahogy a címből sejthető: vígjáték. A történet: három, főnökeik által sűrűn abúzált beosztott (Jason Bateman, Jason Sudeikis és Charlie Day) úgy dönt, hogy megszabadulnak végre feletteseiktől (Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Colin Farrell), és hogy ne keveredjenek gyanúba nem a saját, hanem egymás főnökeit tennék el láb alól. (BS)
Szűk időintervallumba zsúfolt meredek fordulatok és zsáner-kézikönyvből ollózott muszáj-gegek (kokainba tüsszentéstől a fogkefe-gyalázásig), megkésett férfiavatási rituálék gyanánt szolgáló erőpróbák és kizárólag szexuális fogékonyságuk alapján definiált női szereplők, valamint sok-sok merész beszólás, ami a Hó hull a cédrusra idején bizonyára még botrányosan politikailag inkorrektnek számíthatott. (Varró Attila kritikája a Filmvilág 2011/08. számában olvasható.)
Vetítik: Cool - 21:10

A gyűjtő
Gary Fleder thrillere James Patterson regénye nyomán Morgan Freemannel és Ashley Juddal. Nem rossz, de a szinkron némileg tönkrevághatja az élményt.
Vetítik: TV2 - 22:00

Államtrükkök
Doug Liman Arany Pálmára jelölt akciófilmje Naomi Watts, Sean Penn és Sonya Davison főszereplésével.
Vetítik: Duna - 23:20

Három tolvaj
Vígjáték Toto főszereplésével.
Vetítik: Duna - 02:05

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1711958991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása