Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (11.11.)

2016. november 11. - Orosdy Dániel

Kalaf és Turandot története
Rajnai Andrűs tévédrámája Carlo Gozzi és Friedrich Schiller műveinek felhasználásával. Szereplők: Béres Ilona, Hollai Kálmán, Velenczey István, Sáfár Anikó, Szalay Edit, Némethy Ferenc, Bakó Márta, Sárosi Gábor, Kőmíves Sándor.
Vetítik: Duna World - 11:40

Mátrix
Jesus Christ Pose, harcművészetek és számítógép. No és persze a Zélet Értelme könnyen-gyorsan, instant formában, most már zacskós kiszerelésben is (batteries not included).
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Megölni egy papot
Agnieszka Holland megtörtént eseményeken alapuló drámája világsztárok és kiváló karakterszínészek főszereplésével (Christopher Lambert, Ed Harris, Joss Ackland, Tim Roth, Timothy Spall, Pete Postlethwaite, Joanne Whalley, David Suchet).
Vetítik: Duna - 22:00

megolni_egy_papot.jpg

Riddick - A sötétség krónikája
Sci-fi a Pitch Black Vin Diesel alakította főszereplőjéről. További szereplők: Karl Urban, Thandie Newton, Colm Feore, Judi Dench, Keith David.
Vetítik: Viasat6 - 23:55

Bízz a szerelemben
A Csillagainkban a hiba rendezőjének vígjátéka Greg Kinnear, Jennifer Connelly, Lily Collins, Logan Lerman, Kristen Bell, és az önmagát alakító Stephen King főszereplésével.
Vetítik: Duna - 00:00

Így készült (werkfilm) - A martfűi rém
Sopsits Árpád új filmje (...) A valós eseményeken alapuló pszicho-thriller az ígéretek szerint „felkavaró képekben idézi fel a háttérben feszülő politikai és emberi ellentéteket és kíméletlenül lerántja a leplet Magyarország bűnügyi történetének egyik legemlékezetesebb nyomozásáról.” A film a 32. varsói filmfesztiválon debütál. (Részlet az Itt A martfűi rém előzetese című posztból)
Vetítik: RTL Klub - 00:30

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7611948389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása